Ituaiga ma le faagaioiina o le ki ki

Oomi ki Suigafa'agaoioi e ala i se tulei po'o le tosoina o gaioiga e fa'agaoioi ai le vaega o lo'o galue i le itu o le malosi e mana'omia e tatala pe tapuni ai feso'ota'iga.

O le vaega faʻaogaina e masani ona faʻapipiʻiina i se moli moli poʻo le LED e tuʻuina atu ai le faʻamalamalamaina ma le tulaga faʻaalia.

Fa'ailoga TulagaE ala i le faʻaopoopoina o le faʻamalamalamaga ma le faʻailoga o le tulaga i le ki, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua ni faʻamatalaga vaaia i luga o le faʻaogaina o gaioiga latou te faia.
Eseesega Oloa MauoaPush button Suiga e fa'aaogaina i le tele o ituaiga talosaga mai masini laiti i masini tetele, ma o lea e sau ai i le tele o filifiliga o lapopoa, fa'amatalaga ma galuega.

Ituaiga o Push button Suiga Faata'ita'iga

u'amea oomi ki ki

Oomi ki O Suiga e sau i tino lapotopoto ma faatafafā.

O fa'amau oomi lapotopoto e fa'aofi i totonu o se pu lapotopoto i luga o le fa'amau.O le fa'asologa o oloa e fa'avasegaina i le lautele o lena pu fa'apipi'i.

O fa'asologa o oloa ta'itasi e aofia ai oloa eseese e fa'atatau i le lanu, fa'amalamalamaga ma foliga o le vaega fa'atino.

E mafai foi ona matou tuʻuina atu isi mea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le laulau e tasi, e pei o Faʻailoga, Filifili ma Buzzers.

Fa'aigoa Push fa'asologa o lo'o fa'avasegaina e lo latou lapo'a fafo.

O faʻasologa o oloa taʻitasi e aofia ai le tele o oloa e faʻavae i luga o le lanu, faʻamalamalamaina ma le faʻamalamalamaina o le vaega faʻaogaina.

Ua matou fa'aopoopoina fo'i moli fa'ailoga e masani ona fa'apipi'i i luga o le laulau lava e tasi i la matou laina.

Oomi ki Suiga Fauga

Oomi ki O Suiga e masani lava ona aofia ai se vaega faʻaogaina, vaega faʻapipiʻi, iunite ki ma vaega o pusa.

1 Vaega FaagaioiinaO le vaega faʻaogaina e faʻafeiloaʻi le malosi faʻaogaina i fafo i le iunite ki.

2 Vaega Fa'apipi'iO le vaega lea e fa'amautu ai le ki i le laulau.

3 Sui VaegaO lenei vaega e tatala ma tapuni le eletise eletise.

4 Mataupu VaegaO le mataupu e puipuia ai masini i totonu o le ki.

 


Taimi meli: Mati-09-2023