Malamalama masani i ki ki

1. ki fa'amau e pulea e le tasi le isi: o moli uma i totonu o le potu e mafai ona fa'atonutonuina ki ta'itasi, ma sili atu i le 27 kili ta'itasi.

2. e manino lava o moli uma i totonu o le potu o le a faʻaalia i soʻo se ki.

3. o le tele o togafiti: tusi lesona masani, infrared remote control, remote control, lea e mafai ona pulea moli o le potu i isi potu.

Fa'ata'ita'iga 1: a'o le'i moe i le afiafi, ua iloa o lo'o ola pea le moli o le potu o le tamaititi.E mafai ona e iloa vave po'o fea moli o lo'o i totonu o le potu o le tamaititi i luga o le ki atamai o lou potu.Ona mafai lea ona e pulea ma le lima pe mamao i luga o le ki atamai o lou potu.

Fa'ata'ita'iga 2: afai o le fale po'o tagata fa'aoga faufale lavelave, ona o le tele o fale, e masani ona toe fo'i i lo latou lava potu e malolo ai, o le manatu fa'afuase'i o isi moli potu e le'i tape, o le kilia atamai o le ai ai se ata taua ma le pulea mai fafo o le a ia avea ma fofo lelei mo ia faafitauli.

4. pulea masani: e mafai ona ki saʻo moli e fesoʻotaʻi ma le ki masani.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le 3 ki o se ki masani, e mafai ona tatala saʻo ma tapuni e moli 1, moli 2, ma moli 3.

5. loka masani: e mafai ona tatou faasaina sui uma e faagaoioia moli i totonu o lo tatou potu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faitau i le suʻesuʻega, aua e te manaʻo e faʻalavelave isi, e mafai ona lokaina le moli o lau suʻesuʻega ma faʻamalieina oe e faitau.

6. fa'amau sui galuega: tasi faamau e mafai ona tapuni uma moli i totonu o le potu pe poloka moli o so'o se potu.

Mo se faʻataʻitaʻiga: i le po, sauni e alu i fafo, pei o se ki masani o se potu e tape ai moli faʻalavelave, faʻatasi ai ma le ki atamai, savali i le faitotoa saʻo e tusa ai ma le hub atoa o le 3 sekone e mafai ona tapunia uma moli e mafai ona tapunia. i potu taitasi na o ia.

7. puipuiga o le faaletonu o le malosi: o moli eletise uma o le a tapuni ma faʻamalosi leo pe a valaʻau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo i ai se moli, faʻafuaseʻi le pe, ma o le ki atamai o le a otometi lava ona tapunia moli uma, ma i ai se valaau e faamanatu, e le mafai e le ki masani ona oʻo atu i sea galuega.

8. faʻailoga setete: e mafai ona tuʻueseese le moli faʻailoga o le setete i luga o le ki taʻitoʻatasi, ma taomi soʻo se ki e toe amata ai, e aunoa ma le afaina ai o isi gaioiga faʻaoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga: o moli o le potu malolo i le po o loʻo ola, o isi moli o le potu e ola, ou te moe muamua, ou te le manaʻo e faʻaalia i luga o le laulau i totonu o loʻu lava potu, ae ou te le manaʻo e tape moli i isi. potu, pe a na o le tapeina o le moli i luga o loʻu lava potu potu.

9. otometi noctilucent: ki atamai o le a liliu i luga o le humanized moli po otometi pe a tuua le falegaosimea.

Mo se faʻataʻitaʻiga: a e alu i le fale i le fale i le afiafi, o le a maua e le panel switch smart se noctiluct malamalama faʻaletagata e mafai ai ona e faigofie ona maua le ki, e le pei o le ki masani e paʻi i le nofoaga o le ki faʻalagona.

10. infrared remote control: e mafai ona faʻaogaina le faʻaogaina o le infrared e pulea ai suiga uma.

Mo se faʻataʻitaʻiga, a e taoto i le moega, e te manaʻo e tapuni moli i totonu o lou potu, e pei o se TV tapuni, faʻaoga mamao.

11. teuina manatua: fausia-i IIC manatua, seti uma manatua otometi.

12. seti vave: faigofie ma vave seti igoa o ki uma.

13. faʻapipiʻi ma faʻaogagofie: faʻapipiʻi tele ma auala uaea e tutusa ma suiga masani, o lea e tatau ai ona tatou faʻaogaina laina faʻailoga e lua e faʻafesoʻotaʻi ai ki.

14. le tau o le ki ki: o le numera o ki e sili atu le maualalo nai lo le ki masani (o se potu e faʻapipiʻi tasi), ma e mafai ona pulea e le tasi le isi e aunoa ma le faʻapipiʻiina masani faʻalua auala faʻapipiʻi, o lea e mafai ai ona e faʻasaoina le tele o suiga masani. ma uaea.

15. tausiga faigofie: o le a le afaina ai le faʻaogaina o isi ki, o le tagata faʻaoga e mafai ona sui saʻo le faʻapipiʻiina o le ki faʻaoga fou, i le taimi o le tausiga, o le faʻaogaina o suiga masani e mafai ona faʻaaoga saʻo i le vaitaimi o le tausiga, o le a le afaina ai le masani. moli.

16. saogalemu e lelei: sui panel e vaivai faiga pulea eletise.E leai se aloiafi e maua pe a tatala/tapuni moli.A fa'aaogaina e tagata matutua ma tamaiti, e maualuga tele le tulaga saogalemu.

17. tele oloa: fua 86 tele faapipiiina.


Taimi meli: Mati-17-2018